lauantai 21. maaliskuuta 2009

Aurinko paistaa

Ihana lauantai aamu, aurinko paistaa ja on pikku pakkanen. Aamupalan syötyäni avasin koneen ja tilasin liput 5.4. Paviljongissa olevaan Muumi satunäytelmään. Liput on rivillä 900 ja jotain. Taas kun olen mattimyöhäinen....
Eilen illalla tein virtuaaliopintoja. Arvopaperisijoittaminen oli aiheena. Yritin mennä myös tekemään kahta muuta virtuaaliopintoa, mutta toiseen en päässyt sisään ja toisesta olin hukanut uuden salasanan. Ei auta kuin maanantaina soittaa koulun helpdeskiin saadakseni uuden salasanan. Nämä opinnot ovat Power Point-tehokäyttö ja ranska. Tuo ranska hieman jännittää, en ole sitä opiskellut sitten vuoden 1986. Muistaako sitä mitään, mutta kokeillaan. Harmi, kun koulussa on opinnut kieltä ja sitten se jää unholaan, kun sitä ei käytä.
Kohta on lähdettävä kauppaan, jääkaappi on taas tyhjänä. Samalla käyn ostamassa, toivottavasti vielä on tarjolla, saunaan uudet paneelit. On jo aika aloittaa remontin tekeminen. Talo on rakennettu vajaa 11 vuotta sitten. Keittiöön myös toivon uudistumista, ehkä ovet menee vaihtoon, tasot myöskin ja kaapistojen välikkö. Olisikohan maitolasi siinä kiva, tapettia alle???? Jaha jää nähtäväksi.
Orava tuli lintulaudalle tekemään akrobatiaa. Oravan takajalat ovat harallaan puun rungolla ja etujaloilla se ottaa heiluvasta lintulaudasta auringonkukansiemeniä.
Nyt on mentävä laittautumaan kauppareissulle.

1 kommentti:

  1. Hei, löysin tämän sinun blogin. Sellainen sivusto on kuin www.livemocha.com, jossa voi opiskella kieliä. Itse aloin päivittämään siellä saksan taitoja...

    "Blogin päivitysterveisin" Eeva. Tuossa pitäisi näkyä linkki minun viisuaiheiseen blogiin.. :)

    VastaaPoista