keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Aurinkoista kesää!!!

Ihana kesäpäivä tänäänkin. Nyt on nurmikot saatu ajettua. Ruoho kasvoi hiukan liian pitkäksi. Mutta nyt on taas siisti piha. Kolmena päivänä ajelin. On hieman liikaa tuota nurmikkoa....
Illalla pitää haravoida parista kohdasta ylimääräinen ruoho pois.

Eilen illalla oli meidän pihan reunalla teeri, naaraspuolinen. 7vee tulee tohkeissaan sisälle ja hoputtaa katsomaan ylvästä lintua. Ylväs lintu tulee siitä, että sillä oli pää niin korkealla. Kiikarilla katsoin ikkunasta. Ja kun sain kameran käteen ja menin ulos, lintu oli hävinnyt. 7vee oli ollut läheisellä kivellä ja lintu ei ollut lähtenyt mihinkään.

Eilen käytin myös autoa ilmastointihuollossa. Nyt on jälleen toimiva ilmastointi. Samoiten kävi putkimiehiä korjaamassa paineen, jouduin soittamaan perään, kun suihku ei toiminut. Joten uusi sekoitin. Kallis päivä! En vielä edes tiedä putkimiehen laskun suuruutta. Ei sanonut hintaa, laittaa laskun... Toivottavasti ei iso summa.

Kohta pitää lähteä kaupungille, käydään isoimman lapsen luona ja kaupassa. Ruoka on vähissä jääkaapissa. Huomenna pitäisi tehdä pihavajaan kuivaneille puille paikat. Trukkilavat pohjalle ja sitten vain puita latomaan... Odotettavissa myöhemmin puitten kuskaaminen liiteriin. On talven puut jälleen kasassa.

Nauttikaa kesästä. Tätä on ainakin tämä viikko, ensi viikolla viilenee, luki iltalehden nettilehdessä. Toivottavasti ei kovasti viilene. Ensi viikolla on pari konserttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti