torstai 2. tammikuuta 2014

Hyvää uutta vuotta 2014!

Vuosi on vaihtunut. Mitä viime vuodesta jäi mieleen? Ensimmäiseksi tulee itselle mieleen, että vuosi hujahti tosi nopeasti. Liian nopeasti! Kesä oli liian lyhyt. Nuorimmaiseni täytti 10 vuotta ja on kasvanut tosi paljon. Jotenkin väsyttävä vuosi ollut. Toivottavasti tämä vuosi on parempi!

En ole aikoihin käynyt kirpparilla, mutta tänään kävin. En nyt mitään ihmeitä löytänyt, mutta muutaman jutun löysin. Ensiksi pöllön. Jotenkin tämä pöllö-juttu sopii minulle. Olenkohan itsekin pöllö?


 Tarjotin, jonka kuva on aivan ihana. Kun siihen kyllästyn, tuunaan sen.
Verhotangon päätytappeja ja tangonrenkaita. Ensin ajattelin, että tapit lipaston vetimiksi ja nuo renkaat johonkin kaulakoruun. Sitten muistui mieleeni naamakirjan kierrätys- tai idearyhmässä nähty kuva. Harjanvarresta oli tehty verhontanko. Maalattu mustaksi ja näytti aivan takorautaiselta. Nämähän käyvätkin siihen! Kuusi oranssin väristä serviettirengasta, virkatut. Heti tuli mieleen, että korvikset. Värikin on oma. Muutama vetskarinkin löytyi mukaan. Ne vääntäytyvät ehkä koruiksi, ehkä päätyvät johonkin laukkuun tms.

Pari sinkkua, Beethovenin Ritterballet ja Chopinin Walzer, muuntuvat ehkäpä kelloiksi.
Meikkipussiksi löysin kahvipaketeista tehty pussukka. Tosi hyvin tehty ja tukevan oloinen.
Kolme lankakerääkin, ajatellen tölkkiklipsuvirkkausta.

Löysin myös kaksi Kotiliesi-lehteä. Toinen 02/1967 ja toinen 08/1970. Hauska sattuma oli, että 1967 lehden takakannessa oli mainos Avon-voiteesta. Olenhan nykyisin Avon-kauneuskonsultti, en kyllä tunne itseäni konsultiksi, vaikka nimitys on noinkin hieno, mutta kauttani voi tuotteita tilata.2 kommenttia: