lauantai 18. huhtikuuta 2009

On aikainen aamu, en saanut enää unen päästä kiinni. Tytär lähti viikoksi Hollantiin. Heidän koulussaan on Protherus-projekti, johon kuuluu myös Hollanti, Slovenia ja olihan siellä muitakin maita. Hollantilaiset olivat Petäjävedellä viikon helmikuussa. Toivottavasti heillä on hauska matka. Tiedossa on ainakin polkupyöräilyä 30 km suuntaansa ja suolla "rämpimistä".
Pääsiäinen meni, oltiin ihan kotona, rentouduin. Töissä on ollut työn täyteisiä, hektisiä päiviä, ei oikein viikonloppuisin jaksa ihmeitä. Sain viimein katsottua Tiaisten sukutaulut läpi ja verrattua tietoja omiini. Oli kova työ, niitä sukutauluja oli kaikkiaan 1181. Meillä on kesällä sukukokous ja piti täsmäyttää tiedot. Nyt pitäisi joku viikonloppu tehdä sukupuut kartongille. Kaksi vuotta sitten kun tein eka kerran nuo, aikaa niiden tekemiseen meni 9 tuntia. Nyt tietysti helpottaa, kun on mallit, tehdään vaan lisäykset....
Omissa sukututkimuksissa on ylitetty 20000 nimen raja. Eli näin monta nimeä on tavalla tai toisella liitettynä minun omiin sukulaisiin, eri sukuhaarojen kautta. Mutta aamu jatkuu, ehkäpä vielä saan nukuttuakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti