sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Aurinkoinen sunnuntai aamu

Aikaa pitäisi saada vuorokauteen jostain lisää.
Nyt heräsin jo puoli 7 ylös, vaikka on sunnuntai. Linnut visersi ulkona ja aurinko paistaa.
Pitää tehdä yksi koulutehtävä sijoittamisesta. Palautus olisi 30.4. Olen aloittanut tradenomin tutkinnon suorittamisen jo vuonna 2004. Vielä olisi 13,5 opintopistettä saatava kasaan, jotta saisin todistuksen ulos koulusta. Tätä kun on tehnyt työn, perheen ja sukututkimuksen ohessa... Voinet olettaa että jostain on tinkittävä.
No sijoitusnäkymistä olisi nyt saatava paperille noin 10 sivua. Katsotaan mitä saan paperille.
Eilen sain veljeltäni parin tunnin koulutuksen miten tehdään kotisivut. Minähän siitä innostuin niin, että kello oli lopulta puoli 1 tänä aamuna. Sivut ovat vielä tosi raakileet. Kunhan ehdin, mietin väritystä, tekstiin tyylit, fontit jne. Mutta ei tuo nyt niin vaikeaa ollutkaan. Kunhan ovat valmiit, niistä sitten tarkemmin.
Tytär saapui eilen illalla, hengissä, Hollannista. Hänellä oli ollut muuten kiva viikko, paitsi hänen Hollannin perheessä oli perheen äiti kuollut reilu kuukausi sitten. Perheen tytär ei voinut käydä kuin hätäisesti koulussa ja mennä kiireesti kotiin isän luo. Ei siellä ole mukavaa olla, kun perheellä on suru ja he vain huokailevat ja vieras jää oman onnensa nojaan.
Tähän tietysti voisi sanoa, miksi ottivat tai sitten olisivat antaneet vieraalle kaikesta huolimatta vieraanvaraisen kuvan.
Nyt on sitten kuukausi kouluja jäljellä. Meillä on rippijuhlat 14.6. Keskimmäiseni pääsee ripille. Muistan vielä, kun Leevi oli vauva. Nyt on pituutta tullut, on jo perheen pisin. Katselin yksi ilta vanhoja valokuvia ja Leevi on kasvanut vauhdilla. Se on hyvä juttu. Viime viikko oli vain hankala viikko koulussa, joka päivä luokanvalvoja lähetteli sähköposteja. Onkohan pojille tullut kevätvillitys? Mutta nyt sijoittamistehtävän kimppuun. Pääsee tänään vielä pihan rapsuttamiseen. Etupiha on melkein jo valmis. Kovaa puuhaa. Vasemmassa kämmenessä jo rakko, vaikka oli hanskat kädessä. Mutta olenko sitten ollut laiska?

2 kommenttia:

  1. Eikö apu tyttö ole mukana rapsuttamassa,pääsikö ulos ollenkaan

    VastaaPoista
  2. Voi miten tuo ajanpuute kuulostaakaan tutulta? Sama ongelma täälläkin. Meillä onneksi vielä niin luminen piha ettei ole tarvinnut haravaan tarttua, mutta on rakot käsissä odotettavissa tässä lähiviikkoina minullakin.

    VastaaPoista