tiistai 7. syyskuuta 2010

Sienimetsän saaliit
Kävin sienimetsässä, pikaisen reissun töitten jälkeen. Löysin orakkaita, muutaman kanttarellin, pari kääpää, tatteja. Ja mikä tatti! Ei noin iso voi olla noin puhdas ja hyvä!. Laitan tähän koko saaliin kuvan ja sitten tatista kuva, kun puolitin sen. Eikä madon matoa. Nyt on sitten kuivuri päällä ja kuivatan tatteja. Saan sitten tehdä maukkaita kastikkeita.

Viereisessä kuvassa näkee tatin puolikkaana ja miten hyvä liha siinä on. Pitihän sitä kanttarellit ja osa orakkaista heittää pannulle ja paistaa huomiseksi töihin. Onpa maukas ateria odottamassa.
Eilen aamulla aurinko paistoi aivan ihanasti ja oli aivan pakko
ottaa muutama kuva.4 kommenttia:

 1. Täälläkin on niukalti sieniä,kärpässieniä ainakin näkkyy olevan enemmälti.:)Nams,kantarelleja,niitä en ole täältä vielä löytänyt,en tiiä,jos en osaa etsiä oikeaa paikkaa,missä kasvavat.:D.Kauniita aamukuvia,missä aurinko ihanasti paistaa ja peilaa tyynen järven pintaa!

  VastaaPoista
 2. Tosi upeita maisemakuvia ja hieno sienisaalis!

  VastaaPoista
 3. Eikö olekin. Sieniä olenkin nyt syönyt, ensin kanttarelli-orakas-sienimuhennosta. Sitten tänään tein käävistä pihviä... Ja kuivuri on kuivattanut mahtavat tatit, niitä sitten jo heitin kastikkeeseen. Mikä maku!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille kommenteista. Harmittaa vain kun jotenkin on tuo sienimetsässä käynti jäänyt tuohon yhteen kertaan, muka on kaikkea muuta tekemistä. Minäkin tein käävistä pihvit ja söinpäs ne sitten hyvällä ruokahalulla töissä....

  VastaaPoista