keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Keskiviikko

Kävin korvalääkärillä, joka kertoi että mulla on asentohuimausta, ja se paranee tietyillä asentoharjoituksilla. No tein ja hetkeksi helpotti, mutta eilen ja tänään töissä on ollut huimausta aina kun joudun päätä liikkuttamaan. En tiedä mitä nyt tehdä, tehdäkö noita harjoituksia vai en?
Katsotaan jos en nyt tee hetkeen... Helpottaako se?
Eilen aamulla kävelin tuon sata metriä postilaatikolle ja takaisin ja yhtään suoraan en pystynyt kävelemään.

Tänään on käyty silmälääkärissä ja ei nyt hirveästi ole näkö huonontunut. Kauas katsomiseen tarvitsisin paremmat linssit, mutta sitten en näkisi lähelle enää hyvin. Otin aikalisän. Seuraavat lasit ovat sitten moniteholinssit... Jee vanhuus ei tule yksin. Sitten piti vielä käydä hammaslääkärissäkin, onneksi sain nopeasti ajan tälle päivälle. Ei kunnalliseen vaan yksityiselle. Tunnen erään hammaslääkärin, joten hänelle sain ajan. Olin harjannut liian rajusti ja pala hammasta irtosi pinnasta. En kyllä voinut ajatellakaan, että näinkin voi tapahtua.

Eilen illalla olin Paviljongissa katsomassa Suomi nauraa-stand up esitystä. Esitys alkoi musiikkiesityksellä, jossa oli neljä miestä, banjo, basso, kitara ja joku pieni kielisoitin. Mies lauloi englanniksi, josta en kyllä joka sanasta saanut selvää. Tai paremminkin sain selvää vain sanan sieltä täältä. Toinen kappale alkoi ja ihmeteltiin ollaanko oikeassa paikassa.
No oltiin, tuli Chaani (toivottavasti oikein kirjoitettu) puoliksi ranskalainen puoliksi suomalainen. Sitten tuli kolleegani naapurin poika, hän oli hyvä. Ilari ei ollut hyvä, joku sanoi, että oli kännissä... Kiroili liikaa. Tauko ja sitten oli nainen (en muista nimeä) ja Kämäräinen ja Vesterinen päätti illan. Parhaat olivat kaksi viimeisintä ja Jp (se naapurin poika). Toisaalta hyvä esitys toisaalta ei. Joillakin jutut keskittyivät vain siihen navan alle---.

Huomasin tänään, että reilu kuukausi ja on JOULU! Miten tämä aika meneekin näin nopeasti. Lelulehtisiä on meillä jo luettu ja ruksattu...

Ai niin, Bon Jovi lippu on hankittu. 17.6. Olympiastadionilla. Jeee!!!
Kävin myös kuuntelemassa YÖ-yhteyttä Himosareenalla joku viikko sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti