sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Pyhäpäivää!

On mennyt aikaa, kun olen täällä käynyt. Syyslomalla rentouduttiin, käytiin Tuurissa. Ja piti käydä myös Puttaalla, mutta siihen tuli este. Heräsin perjantaina niin heti alkoi päässä "heittää". Ja koko päivän, se päivä meni sängyn pohjalla. Ja aamupäivästä oli kuvottava olokin. Eipä ole tällaistäkään oloa ollut aiemmin. Huimausta on ollut pieniä hetkiä silloin tällöin, mutta niitäkään ei aikoihin. Ja nyt tämä... Pari viikkoa oli ihan mukavaa, ja sitten viikko sitten sunnuntaina jälleen... Tein yläselän kiertoa ensin oikealle ja sitten vasemmalle ja mikä huimaus. Tein vielä kolme kertaa ja mikä kuvotus ja mikä huimaus. Loppupäivä sängyn pohjalla.

Tiistaina kävin lääkärissä ja huomenna on sitten kuulotesti. Olen napsinut tabun kolmesti päivässä ja tuo kuvottava olo on poissa, huimaus ei. Välillä voin heilua miten vain ja välillä en oikein mitenkään. Toivottavasti tämä selviää, mistä johtuu. Ei mikään kiva olotila.

Vettä on satanut, mutta nyt on hieman tullut lunta. Maa on valkoinen. Toivottavasti tulisi lisää, pakkasta en kaipaisi, en ainakaan yli 20 asteen pakkasia.

Yritän käydä täällä hieman useammin....

2 kommenttia:

  1. No ei varmasti ole mukavaa,jos aina huimaa.:(,inhottavaa sellainen,eikä jaksa oikein mitään tehä.Täällä on ollut pilvinen sää ja luvattiin lumimyräkkää saa,nyt nähä tuleeko ja miten sakeasti:D,oishan se mukavaa,jos maassa lunta joulunakin:).Mukavaa viikkoa sinulle♥

    VastaaPoista
  2. Luovuttaisin mielelläni tämän huimauksen pois, jos sen saisi. Korvalääkärin mukaan vitsaus, jonka kanssa pitää elellä ja tehdä vain asentoharjoituksia, niin "hiekka" siirtyy oikeaan paikkaan hetkeksi.
    Joulun odotusta.

    VastaaPoista