keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Toukokuu lopuillaan


Aika rientää liian nopeasti. Viimeksi tuli kirjoitettua pääsiäisenä. Talviturkki tuli heitettyä pitkänä perjantaina. Uin kahdesti, kylmää oli, mutta ihana tunne tuli jälkeenpäin. Kävin uimassa vielä seuraavalla viikolla yhtenä aamuna ennen töihin lähtöä.

Pappa tuli ja kaatoi puut jäälle. Nyt suurin osa on jo haloksi hakattu. Kiitos papalle! Ensi talven puut on nyt kuivamassa.

Euroviisu voittoa eikä kummempaa sijoitustakaan tullut, vaikka Suomella oli ihan ok biisi, raikas. Tykkäsin myös Ruotsin, Ukrainan, Azerbaidjanin ja Ranskan biiseistä. Azerbaidjan voitti, Italia kakkonen ja Ruotsi kolmonen. Suomi jäi sijalle 21. Mutta pojat toivat kultaa... Ja mikä peli se olikaan. Ruotsi tuli kuritettua. Suomen jääkiekon toinen maailmanmestaruus tuli. Jälkipyykkinä on ollut osan jääkiekkojoukkueen ja valmennusjohdon "törttöilyt" humalassa.

Laitan tähän kuvan valkovuokoista. Olen ne muutama vuosi sitten tuonnut pihaan ja sitten vielä siirsin ne pari vuotta sitten toiseen kohtaan. Ja niinhän ne sieltä nousivat ja kukkivat hienosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti