torstai 21. huhtikuuta 2011

Aurinkoista pääsiäistä!!!


Pääsiäissiivoukset tehty. Sain jopa eteisen kuntoon. Toivottavasti pysyykin. Terassi on laitettu kondikseen. Suojausaineet kalusteille. Huomenna pitää avata terassi ja vähän grillatakin.
Haravointi odottaa sekä etu- että takapihalla. Piti siivota myös eteisen kaapit, talvitakit pyykkikoneeseen. Samalla siivosin vessan kaapit, nyt tiedän mitä on missäkin ja tilaa tuli hurjasti. Keräilijä tyyppi olen, joka paikka täynnä kaiken näköistä, jos joskus tarvitsisi. Mutta nyt on mitta tullut täyteen ja tavarapaljous vähenee ja hurjasti. Ainakin toivon kovasti.

Järvi on vielä jäässä. Mutta rannassa on jo sulaa. M
itenkähän on lähteekö huomenna talviturkki?
Yleensä se on näin huhtikuun loppupuolella lähtenyt. Jäätä on aina pitänyt särkeä, että on päässyt kastautumaan.
Katson Ihana piha-ohjelmaa, grillaavat maksaa... Enpä ole koskaan ajatellut, että sitäkin voisi grillata. Pitääpäs kokeilla. Tuli nälkä, kun katson tuota......

Lomaviikko on menossa. En kovin paljoa ole touhunnut. Nuorimmainen oli kuumeessa maanantaina ja ajattelin, että tässä se nyt viikko meni, mutta oli seuraavan päivän kotona ja siinä oli se kuumeilu. Mutta joka aamu on pitänyt herätä puoli 7 ylös, että poika herää kouluun. Ei ole vara olla yhtään poissa tai koulun käynti on siin
ä. Liikaa poissaoloja ja liian vähän tehtyjä opintopisteitä. Voi että, kun tuo 16 vuoden ikä on hankalaa. Nytkin jäi kylälle ja tulee vasta huomenna kotiin. Hyvä kun on kavereita, mutta senhän arvaa mitä touhuavat. Toivon että järki olisi päässä.
Laitan tähän pääsiäistoivotukset pääsiäisvarpojan mukana Munarikasta pääsiäistä. Syökää mämmiä ja munia, suklaisia.

2 kommenttia: