sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Loma loppumassa

Näin se on viikon loma vietetty. Ei tehty ihan kaikkea mitä ajattelin tehdä. Syynä osittain oli ihan laiskuus. Osittain kroppa teki vastarintaa. Hiihtoa kokeilin ja jalkaterä ei tykännyt siitä. Kävelystä taas pakara ei tykännyt. Voihan räkä! Pakara on nyt ollut kipeänä kuukauden. Olen venytellyt ja laittanut mobilaattia.
Kävin loman alussa Rosen-terapiassa. Siinä hierotaan tunnelukkoja pois. Eikä mikään yllätys ollut että niitä oli. Jopa leuat kertoivat, että paljon on jäänyt sanomatta. No, tästäkö sitten seurauksena oli, että kahteen yöhön en nukkunut hyvin, kun alaselkää juimi. Niskat ovat olleet myös jökissä. Vai onko sitten vaikutusta tuolla virkkauksella?

Eräänä päivänä otin ja siivosin tiskipöydän alla olevan kaapiston. Miksi se menee sekaiseksi? En ymmärrä. Seuraan nyt kauan pysyy siistinä. Mulla on astianpesukoneen pesutabletit pienessä ämpärissä. Ei näytä kovin nätiltä, vai? Mietin mitä tehdä, että näyttäisi paremmalta. Olen joskus nähnyt jossain blogissa, miten oli virkattu/neulottu päällinen ämpärille. Ja senhän minä päätin tehdä. Omasta mielestäni lopputulos on kiva ja nätti.


Ämpäri , jota päätin tuunata.

Jotain vielä puuttuu.Tänään olen "käsitellyt" mohairlankaa ja tarrarullalle on ollut hommia. Miten pölyävää lankaa onkaan! Olen vain virkkaillut televisiota katsellessani pieniä "lappusia". Kun näitä on tarpeeksi tehty, niin kokoan ne ja saan niistä ihanan peittosen sohvalle.                                                                                                                                                                               

Sää tällä viikolla on ollut vaihteleva. Ensin luvattiin koko viikolle auringon paistetta, mutta niinhän ei käynyt. Lämpöasteista pakkasiin. pilvisestä auringonpaisteeseen. Ja kaikkea näitten väliltä. Sitä auringonpaistettakin on ollut, onneksi! Tänään tein myös lumitöitä. Viime yön aikana oli satanut lunta.

Tänään tein Valion ohjeen mukaan lettuja. Voi tehdä myös vohveleita. Tämä oli uudella ohjeella. Hyviä tuli ja kun tehtiin vielä mansikka-banaanirahka mukaan, maha on nyt niin täynnä, että ei jaksa liikkuakaan. Suosittelen kokeilemaan! Laitan tähän vielä linkin Valion sivuille, jossa on ohje vohveleille/letuille. Herkkuvohvelit 2 kommenttia: