maanantai 18. maaliskuuta 2013

Tekeleitä


Uudelle kännykälle uusi kännykkäpussi

Lankatuhoamisvimma jatkuu. Patalappuja, pannunalusia, paloja tulevaan "vilttiin" ja viikonlopun virkkauksen tuloksena hartialämmitin, hihatin. Novita Mambo-langasta, virkkuukoukku nro 10. Aikaa meni muutama tunti televisiota katsellessa. Ensin meinasin tehdä kaulahuivin, mutta purin 10 sentin tekeleen ja aloin virkkaamaan kolmiohuivin. Puolessa välissä virkkausta tuli mieleen tehdä hihatin. Töissä olikin tänään lämmintä hartia- ja niskaseudulla.


Elvarilta tilasin parit korvikset, riisipiirakat ja macaron-leivokset sekä sammakko-sormuksen. Kuvassa on myös muita korviksia, mitä olen tilannut Elvarilta sekä tehnyt itse muutaman korviksen. Nuo lankakerä-korvikset sekä alhaalla vasemmalla olevat pallerot.

Vanha raastinrauta kelpaa korvakoruille!


Pakkasta on ollut edelleen, tänä aamuna seitsemältä -27 astetta. En tykkää ollenkaan. Kaipaan niin lämmintä ja aurinkoa. Toki nyt on aurinko paistanut, mikä on ainoa plussa tässä kelissä. Eilen illalla olisi näkynyt revontulet, jos olisi näkynyt. Meille ei oikein ne näy. Puut ovat niin edessä. Harmitti kun ei näkynyt. Oli kuulemma olleet niin ihanat värit taivaanrannalla.

4 kommenttia:

  1. Hienoja korviksia upeassa pidikkeessä!
    Varmasti hihatin lämmittää hyvin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hihatin lämmittää. Kun löytäisi tuota lankaa vielä toisen värisenä, tekisin toisen.

    VastaaPoista