lauantai 13. huhtikuuta 2013

Mahatautia, virkkausta ja kirpparilta löydettyä

Niinhän se sitten iski viimeinkin... mahatauti. Olipa hieman heikohko päivä! Aamupäivästä höntäsin vessassa ja sitten kun paastosin, verensokeri taisi olla niin alhaalla että lähtiessäni kävelemään niin alkoi pyörryttää.
No onneksi on äiti ja äidillä mustikoita. Hän keitti nopeasti mustikkakeittoa, jota aloin juomaan ja niinpä alkoi pikkuhiljaa olo kohenemaan. Tämän lisäksi oli myös kuumetta.

Tänä aamuna olo oli jo parempi, ei muuta kuin kaupoille. Ennen kauppaan menoa, tehtiin kirpparikierros. Kolme kirpparia. Kuvassa näkyy mitä lähti mukaani. Kankaan paloja, lankoja, kirjoja, laukku sekä lasipurkkeja. Kaupasta lähti mukaamme aivan ihanat kumpparit. Harmi kun ei ollut omaa kokoa!Käsityörintamalla on ollut nyt (jostain syystä) hiljempaa. Mutta yhdet korvikset on tehty. Purin kirpparilta ostetun villatakin. Tästä siis on korvikset tuunattu.


Yksi laukku on tehty. Opettelin uuden tekniikan, Bavarian-virkkauksen. Löysin yhden blogin, jossa suomen kielinen ohje, mutta olen ehkä sitten hieman huono tulkitsemaan ohjeita ja en kyllä tajunnut ohjeesta. Mutta löysin Youtubesta video pätkän, jonka avulla sain laukun valmiiksi. Omasta mielestäni siitä tuli aivan ihana.

Ainoa harmitus tälle viikonlopulle tuli tuon taudin myötä. Tänään lauantaina olisi ollut Yön keikka Himos Areenalla, mutta jäipä nyt väliin. Maha ei ole vieläkään ihan kunnossa. Nyt täytyy vain juoda Gefilus-mehua ja syödä mustikkakeitto loppuun.

2 kommenttia:

  1. Kivat korvikset:)Laukku on tosi upea!
    Wau mitkä kumpparit!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tykkään itsekin sekä korviksista että laukusta. Korviksia olen jo käyttänyt, mutta laukkua en vielä. Kumpparit on ollut käyttäjän mieleen. Käyttänyt niitä jopa sisällä.

    VastaaPoista