sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Valmista jälkeä

Eilen kävin Käsityömessuilla ja ostin parit korvikset itselleni, kaulakorun neiti 9veelle, nappeja ja Neiti 9 vee osti itselleen sisiliskon, jonka voi värittää. Olisihan siellä ollut paljon muutakin ostettavaa, mutta nyt jäi näihin.... Esim. 2 vinyylilevystä tehty laukku olisi ollut aikas makea. Kysyin, miten tekijä oli tehnyt reiät levyyn, mutta ei kertonut. Pelkäsiköhän, että teen itse ja vien häneltä myynnit. Turhaan pelkäsi, korkeintaan olisin tehnyt itselleni, siis jos olisin hennonut käyttää omia levyjä siihen.


Nyt on parin päivän tauko virkkauksessa. Molemmissa käsissä rasitusvamma. Toivottavasti ei tietokoneen näppäily rasita tai vaarannut. Huomenna ei sitten pysty tekemään töitä. No sen näkee huomenna.
Yksi tekele on nyt valmis. Tein tuolille istuinalusen. Isoäidin neliöt on tehty jo jokin aika sitten, mutta nyt osa tuli käytettyä. Vielä jäi, ehkä saman verran...
Saa tehtyä toisen, vaihtariksi.. Samoiten Neiti 9 veen laukku sai uuden napin.


Aloitin tekemään sitä pyöryläpeittoa.. Sain yhden pyörylän valmiiksi ja nyt sitten tämä pakollinen tauko.

Neiti 9 vee ajoi ompelukone ajokortin koulussa ja kuvassa ensimmäinen tekele, häntäpallo. Hieno tuli. Pitäisi korjauttaa ompelukone. Siinä on jotain häikkää...  Kirppareilta  pitää ostaa kankaanpaloja, saa tehdä uusia ompeluksia. Mummo neuvonee, minä olen itse onneton ompelukoneen käyttäjä.
Tänään on ollut todella kylmä tuuli pihalla. Onneksi ei vielä lännempänä tulleet lumisateet ole meille asti ehtineet. Ja toivottavasti ei ehdikään. Eiköhän tuo lumiaika jo riittäisi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti