torstai 9. toukokuuta 2013

Toukokuu on alkanut hieman kylmänä. Piti olla aurinkoisia päiviä, mutta ihan eri päivinä kuin oli aikaisemmin ennustettu. Ja tietysti ei osunut viikonlopuksi. Pihaa on haravaoitu vaihtelevalla menestyksellä, milloin sataa ja milloin tuulee. No, etupiha on nyt haravoitu. Poltin samalla roskat pois. Ihanasti aurinko paistoi. Savu ja auringonpaiste tekivät näystä ihanan mukavan.


Neiti 9vee kasteli jo varpaitaan vedessä. Mainitsi veden olevan todella kylmää. Ei siten tullut heitettyä vieläkään talviturkkia. Ensimmäinen kevät 15 vuoteen, etten ole jäitten seassa uinut.


Huomenna on lomapäivä, mutta se ei "kuluta" omia lomia. Sain sen lahjaksi, kun tuli viisi vuotta täyteen nykyisellä työnantajalla. Eräs työkaverini sanoi, että oletko ollut vasta viisi vuotta. Jotenkin olisi tuntunut että olisin ollut jo pitempään. No itsestänikin tuntuu ihan samalta.

Tänään kokosin elämäni ensimmäisen katiskan. Katsotaan, miten kala käy pyydykseen. Neiti 9vee teki taikoja mummunsa opastuksella. Aamulla käydään katsomassa, onko tullut yhtään haukea tai mitään muutakaan.


Virkkausta on tehty harvakseltaan. Ei vain ole kädet kestäneet tehdä. Joten siellä ei mitään ihmeitä. Kokosin kaksi tekeillä olevaa peittoa. Toinen isoäidin neliöistä ja toinen tavallisista palasista. Kumpikin tarvitsee vielä monta palaa lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti