lauantai 17. elokuuta 2013

Lauantai-päivän jatkoa


Tänään on leivottu teeleipiä, kuppikakkuja ja suklaakakku. Kuppikakut teki Neiti 9vee. Hän sekoitti ainekset ja laittoi taikinan vuokiin. Äiti sitten paistoi, toki Neiti 9vee valvoi paistamista.Viimeinkin sain aikaiseksi käsitellä klipsut tai nipsut tai mitä sitten lienevätkin oikeasti. Ne on nyt keitetty ja odottavat nyt kuivausta. Itse en kaikkea ole kerännyt. Kiitos keränneille! Seuraavaksi on lajittelu ja loppukäsittely ennen käyttämistä. Ensimmäinen työni tulee olemaan Klipsukukkaro, josta ohje on täältä.  Jatkossa tehdään sitten jotain muuta. Ehkäpä jokin laukku. Katsotaan nyt miten hermot kestää tämän tuunailun.Otin tähän kaksi kuvaa koruista, joita olen tilannut Koruharakalta ja Elvarilta. En voinut vastustaa näitten tilaamista. Toki heillä olisi vielä monta muutakin korua mitä haluaisin. Koruharakalta tilasin kahdet korvikset (LP-levyt ja maatuskat) sekä kaksi kaulakorua (retropuhelin ja hämähäkki seitteineen).


Elvarilta on tilattu kolme sormusta (suklaa, salmiakki ja sammakko), loput ovatkin korviksia (yhdet napit, piparit, piirakat, jätskitötteröt, hömelö pöllöset, donitsit ja macaronleivokset sekä suklaapalat, joista jo toinen joutunut hukan teille.) Suosikki on hömelö pöllöset!


Tänään tuli Suomeen hopea-mitali. Tero Pitkämäki heitti huikean sarjan keihään MM-kisojen finaalissa. Jäi 10 senttiä voittajasta. Ei siis kultakaan ollut kaukana. Hieno suoritus! 

Tervetuloa uudet lukijat! Sinä, joka luet blogiani ole hyvä ja kirjaudu lukijaksi. Kommentitkin olisi mukavia. Huomasin myös, että blogiani on luettu ulkomailla. Mietin pitäisikö osa tekstistä olla englanniksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti