sunnuntai 25. elokuuta 2013

Viikko vierähtänyt

Mennyt viikko oli jostain kumman syystä pitkä. Tuntui, ettei viikonloppu tule ollenkaan. Toisaalta ei ole kiva ollenkaan kun aika rientää vinhaa vauhtia.


Nyt on klipsut järjestetty värien mukaan. Seuraavaksi pitää ottaa käsittelyyn hopeat, niissä on ainakin kahta erilaista klipsua. Kun ne on järjestetty, niin alkaa vasarointi.


Eräänä iltana meidän pihasta näkyi tämä pilvi. Eräs ystäväni sanoi, että kitara, toinen näki pilvessä pitkäkaulaisen linnun. Mitä sinä näet?


Tiistaina juhlittiin 4 vuotiasta Manu-koiruusta. Kuvat eivät tahdo onnistua, kun kamerani ei ole tarpeeksi nopea. Kuvissa on aina joku tai jokin liikkeessä. Nyt on poikani jalat ehtineet ainoaan kunnon kuvaan Manusta. 


Eräänä aamuna lähdin hakemaan päivän aviisia postilaatikosta ja järvellä oli tämä näky. 


Samana aamuna; selän takana paistoi aurinko ja toisaalla kuu.


Tänään olen kiertänyt oman pihapiirin ja nämä kanttarellit löytyivät.


Kuin myös nämä tatit. Isoin tatti oli puhdas. Ei matoja näkyvissä. Pizzaan menivät.


Siskoni pyysi tekemään tämän näköisen sormuksen. Pitihän sitä ensin kokeilla ja tehdä proto-tyyppi. Isoäidin neliö eli mummoneliö on helppo tehdä, mutta se kiinnitys. Sitä ehkä vielä pitää fiksata. Mutta ihan kivahan tuostaa tuli. Omassa sormessa kelpaa. Ajattelin tehdä näitä useamman, eri värisinä. Voi vaihdella fiiliksenkin mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti