keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Lokakuu alkanut

Lokakuu on alkanut. Tässä on suunniteltu kymppi vee synttäreitä. Aika mennyt todella nopeasti. Mihin se äidin vauva on hävinnyt? Taloon on ilmestynyt neiti. Mikä on ihan hyvä asia. Voidaan tehdä jo isojen tyttöjen juttuja. Loppukuusta on meillä toisetkin synttärit, äidin pikkumies on nyt oikeasti mies, 19 vuotta tulee täyteen.

Käsityörintamalla jotain on tapahtunut. Parit säärystimet on tehty. Itselleni ja tyttärelle. Jämälankasäärystimet. Nyt olen tekemässä tunikaa tyttärelle. Ainaoikeaa. Sitä on helppo tehdä ja samalla katson telkkaria.


Iltapalaksi otettiin uunibanaania jäätelöllä. Ensimmäisen kerran tätä tuli syötyä. Ei hullumpaa. Porkkaleivokset on jo syöty. Vispipuurokin meni alta aika yksikön. Ihmettelen vain, miten ihmeessä sain siitä niin pehmeää. Never before!


Porkkanaleivokset

Vispipuuro

Uunibanaanit jäätelön kera

3 kommenttia:

 1. Varmasti maukkaita uunibananit,ja vispipuuro namnam...
  Kauniit säärystimet!

  VastaaPoista
 2. Kivat säärystimet ja nami herkkuja.
  Itsekin ihmettelen, kun minä ole jo vuosia täyttänyt 25vuotta ja lapset on menneet jo ohi äitinsä iän :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vesimiesneuloo ja Anneli. Se on totta, ei minustakaan tunnu yhtään niin vanhalle kuin olen. Tuntuu, että vasta lukiosta pääsin :) Se on vain niin, että vuosiluvuilla ei ole mitään merkitystä vain se mitä tuntee sisällään:) Jatketaan vain me nuortumista ja annetaan lasten vanheta ;)

  VastaaPoista