keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Vapun jälkeistä elämää

Vappu oli tosi aurinkoinen ja pitihän sitä vappupäivänä rapsuttaa takapihalla niin, että rakko tuli käteen. Eipä sitten voinut seuraavana päivänä enää rapsutella. Lauantaina 2.5 vietimme Viivin nimppareita, syötiin jäätelöä.
Markkinatutkimus-tehtävä on jätetty ja saatu palaute siitä. Se on siis hyväksytty. Olin käsitellyt aihetta laajasti. Tänään oli siitä tentti. Vaikka viime marraskuussa kävin APVY-tentissä, niin tänään tuntui etten ole ikinä noista asioista edes kuullutkaan. No tentin tein, perästä kuuluu miten käy.
Tänään on satanut vettä ja ehkäpä oli ollut ensimmäinen ukkosilma Keski-Suomessa.
Viivi kävi kampaajalla maanantaina, ei ole enää peikkotyttö kotona. Viivi on isomman tytön näköinen. Tiistaina oli valokuvaus. Olivat tytöt olleet kuin prinsessoja kuvassa. Kahden viikon päästä saamme kuvat kotiin.
Lauantaina menen sukuseuran hallituksen kokoukseen. Kesällä meillä on toinen sukukokous. Sukuseuralle olen tehnyt kotisivuja. Kunhan saan ne siihen pisteeseen, linkki löytyy täältä blogilta. Tervetuloa tutustumaan. Ei tuon kotisivun tekeminen niin kovin vaikeaa olekaan. Ja siinä näkee nopeasti tuloksen. Sitten vielä pitäisi tehdä "sukupuut" kartongille.... Viimeksi kun tein sukutaulut meni 9 tuntia. Toivottavasti nyt ei mene yhtä kauan.
Ei muuta kuin äitienpäivää kaikille äiteille!

1 kommentti: