tiistai 10. marraskuuta 2009

Pitkästä aikaa

Ei tahdo oikein tuo aika riittää kaikkeen. On mennyt aikaa tämän päivittämiseen.....
Kävin äsken iltakävelyllä. Lunta satelee, ihana ilma ulkona. Kävin katsomassa Manu-koiraa. On se sitten suloisen söpö, aivan ihana koiruus. Ja aivan mahoton.... Kyllä siinä mummolla ja papalla kärsivällisyyttä kysytään ja jos entiset "temput" paikkansa pitää, tästäkin lemmikistä tulee ihan hassu.... Mummolla on joku tatsi noihin elukoihin. Tekevät ihmetemppuja....
Olisin laittanut tähän ensilumikuvia, mutta en löydä usb-piuhaa, jotta olisin saanut kuvat purettua. Ostin uuden kameran, jossa on pikseleitä ja zoomia enemmän kuin entisessä.

Eipä tässä ihmeitä ole tuosta elokuusta tapahtunut. Viikot menevät hujauksessa ohi, töitä tehdään ja vapaa-ajalla yritetään saada tehtyä sukututkimusta. Hieronnassa olen käynyt ja en tiennytkään, että voidaan hieroa noin kovaa. Mutta se on auttanut. Vielä käyn yhden kerran ensi viikolla, mutta en tiedä auttaako tuo, kun tilanne töissä ei ole parantunut. Tänään oli tosi kylmä, veti jaloissa ja vetoa tuli myös ylhäältä. Joten ei tehnyt hyvää mun hartioille. Ei kai se tule koskaan kuntoon. Harmi juttu.

Parit synttärit olen tässä "järjestänyt"lokakuussa. Alkukuusta oli 6-vuotis prinssessasynttärit. Kakussa oli oikein Barbie-nukke keskellä kakkua ja sitten vaaleanpunaisia strösseleitä. Sitten loppukuusta oli 15-vuotis synttärit, tässä kakku oli sählymaila ja pallo-muodossa, pizzaakin oli tarjolla.

Nyt loppuvuosi on tiukka puristus, jotta saan tradenomin tutkinnon päätökseen. Olen nyt kahdella eri opinnoilla. Täytyy katsoa, että riittää.... siis pisteet, että saan todistuksen käteeni joulun tienoilla. Viimeinkin... Sitten taitaa opiskelut vähäksi aikaa riittää.

Lauantaina on Yö-Loisto-kiertue Paviljongissa. Liput on sinne. Pitäisi vielä etsiä yksi valokuva-albumi, missä on Yö-yhtyeen kuvia 80-luvulta. Olisi hyvä nyt saada takakanteen nimmarit... Etukannessa on 80-luvun nimmarit.
Kävin syyskuussa Nightwishissä Hartwallissa. Lämppärinä oli Apocalyptica. Ja nyt oli paikkakin sellainen, että esiintyjät olivat isommat kuin vuonna 2005, jolloin he olivat muurahaisen kokoiset. Kameraa ei saanut ottaa keikalle mukaan. Mutta jäihän siitä muistot. Ja keikka oli tosi hyvä.
Ensi kesänä on U2-keikalle liput. Tosin kentälle, mutta kunhan sinne pääsi. Tässä iässä olisi kyllä hyvä jo istua noilla keikoilla....Onhan se hyvä, että näkee tämänkin yhden kerran.

1 kommentti: