maanantai 3. toukokuuta 2010

Toukokuussa jo mennään!

Tuli pieni tauko tänne blogiin. Odotin, että saisin uudesta kamerasta kuvat purettua. Usb-piuha (mikä oli vanhassa kamerassa) ei sitten sopinutkaan tähän uuteen ja en sitten millään löytänyt piuhaa mistään. Ei muuta kuin tilaa.. No nyt sitten on piuha ja tänään on purettu kamera koneelle. Toukokuun kuvista on joutsen. Joutsen oli meidän rannassa syömässä. Enpä ole aiemmin nähnyt joutsenta meidän rannassa, vastarannalla kylläkin.Ulkona on kylmää vaikka aurinko paistaakin. Mutta se on hyvä, että lumet on sulannut ja meidän järven lahti on vapaa jäistä. Kuten kuvasta näkyy.
Vappukin oli tosi kylmä, mutta kuitenkin hauska. Meille oli tullut oma vapputyttö. Söimme munkit mieheen ja simaakin on.

Täytyy sanoa, että "tässä ei nyt homma skulanut", kuvien kanssa oli muutama ongelma, kun tiivistin rivejä, kuvat hävisi. Voihan nenä sentään!
Tänään aloitin työnkierrossa, jossa olen vuoden loppuun. Toisaalta samaa juttua teen kuin ennenkin, mutta yhtään asiakasta ei ole nenän edessä. Katsotaan, miten alkaa homma sujumaan, kun toimintatapa on hieman erilainen.... Uskon, että tämän viikon jälkeen alkaa jo sujumaan.

5.6. meillä saatetaan juhlia, aikas varmasti, kun tänään abi sai selville, että ruotsin kurssit ovat menossa läpi. Äidin esikoinen saanee valkoisen lakin.
Yritänpä tässä päivitellä tätä blogia nyt hieman tiuhempaan kuin tähän asti on päivitetty.

2 kommenttia:

  1. Vappuperuukki ja lasit, ruusu ja käsineet,on siinä oikea vappu- tyttö.Manulta terveiset!!))

    VastaaPoista
  2. Vapputyttö kiittää ja lähettää Manulle takaisin terveisiä. Toivottavasti Manu on jo kiltimpi, kuin eilen....
    Mutta silti Manu on söpöliini...

    VastaaPoista