torstai 12. elokuuta 2010

Ensimmäinen koulupäivä


Ensimmäinen koulupäivä oli vain kolme tuntia. Ruokailun jälkeen pääsi jo kotiin. Huomenna on samanlainen päivä. Toivottavasti huomenna opekin laitta eppuluokkalaiset taksiin tai linja-autoon. Tänään oli kaikki eppuluokkalaiset jääneet koululle. Minäkin kävelin taksipaikalle ja ope tulee autosta ja kysyn jätitkö mun lapsen koululle? Sanoi jättäneensä. Jotenkin mulla oli tunne, että ei tule tyttö autolla kotiin, ja kännykkäkin jäi kotiin. No ei muuta kuin kävele kotiin ja hyppää autoon ja hae tyttö koululta, jossa oli muutama muukin odottamassa kotiin pääsyä.

Eka päivänä saivat aapisen, reissuvihkon ja uuden lippiksen, jonka oli lahjoittanut If-vakuutusyhtiö. Lippiksessä on heijastin ja teksti Keltanokka liikenteessä. Kouluun oli saanut jättää pulpettiin
kumin, kynän, viivoittimen ja liiman. Nämä oli saatu tänään koulusta.

Jotenkin minusta tuntuu, että meillä on nyt koululainen, eikä enää mikään pikku inisijä vauveli. Hieman äidillä on haikea mieli, näinkö nopeasti se aika sitten meneekin. Mutta olen silti tosi ylpeä lapsesta (kaikistakin), että hänkin pääsee eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti