perjantai 27. elokuuta 2010

Nyt se sitten iski

Kaksi päivää olen ollut töissä ja heti iski kurkun kipeäksi. Tämän päivän olen sitten vetänyt kuumaa teetä ja kaakaota ja välillä hörppyjä "brandy"-pullostani. Tein eilen illalla Arvo Ylpön juomaa, eli valkosipulia keitetään vedessä, sitten lisätään hunajaa ja sitruunan mehua sekaan.
Kyllä on paleltanut tänään. Ja silmät... ne on ihan kipeän näköiset. Kuitenkaan ei ollut kuumetta, kun äsken mittasin. Mutta lihaksia särkee, joten eiköhän tässä olla kuumeessa. Tulis nyt kunnon kuume, niin tappaisi bakteerit pois. Oishan tässä voinut tehdä muutakin kuin maata sohvalla ja katsoa televisiosta typeriä ohjelmia.

2 kommenttia:

  1. Ei muuta kuin sänkyyn vaan ja lämmintä juomaa.:)Nimittäin minussa oli toi sama tauti,kurkku oli ensin karhee,sitten kipee ja lopuksi ei ääntä tullut ollenkaan viikkoon.:D.Koeta parantua pian,hengessä ollaan mukana.Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Paranin jo, mutta parin päivän päästä oli taas kurkku kipeä. Ehkä sitten en ollutkaan parantunut. Mutta nyt taas ei ole kurkku kipeä, eikä yskitä. Hyvä vaan näin.

    VastaaPoista