keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Talviko tulossa?

Ensilumen se sitten satoi eilen. Kesärenkailla vain töihin, hyvin pääsi. Luulin, että lumet sulaisi pois päivän aikaan mutta eivät sitten sulanneetkaan. Tänään on vaihdettu talvirenkaat, kun huomiseksi on luvassa lumimyrsky Keski-Suomeen. 7vee oli innoissaan, tätä on odotettu jo pitkään. Illalla halusi jo laskea mäkeä, mutta ihan niin paljoa ei lunta vielä ollut.

Lauantaina vietettiin 7 vuotis synttäreitä. Kavereita oli kymmenkunta. Hauskaa taisi olla. Meno oli ainakin melkoinen. Nyt on sitten äidin vauva jo iso. Eli ei ollenkaan vauva. Toisaalta äidistä mukavaa, kun vauva on kasvanut isoksi tytöksi. Kävin tänään opettajan luona keskustelussa. Sanoi 7 veen olevan iloisen, tunteitaan hyvin näyttävä neitonen. Ja hyvin oli matikan testi mennyt, täydet pisteet saanut. Matikka on kuulemma lempiaine. No tässä ei ole tullut äitiinsä, minä en ole koskaan tykännyt matikasta enkä sitä oikein osaakaan vaikka työpaikkani onkin ollut aina ja on vieläkin pankissa.

Sukuseuran nettisivut ovat viimeinkin valmiit. Ihan kivat tuli. Ensi kesänä on tulossa kolmas sukutapaaminen heinäkuussa. Siihen pitäisi valmistaa sukutaulut. Paremmat. Viimeksi kun tein, meni 9 tuntia niiden tekemiseen.... Ei viitsi ihan joka kerta tehdä uusia. Mutta ajattelin tehdä paremmalle paperille, nyt on hieman pielavetinen ratkaisu.
Mutta sukuseuran kotisivujen osoite tässä http://keskisuomentiaiset.blogspot.com/
Sivuista odotellaan kommentteja.

3 kommenttia:

 1. Sinulle on haaste blogissani,käy noutamassa!

  VastaaPoista
 2. Täällä on satanut aamusta asti lunta,maa on valkoinen:),toivotaan,että nuo lumet pysyy.Mukavaa pyhäinpäivää sinulle♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin, pyhäinpäivää!
  Kiitos haasteesta, käyn noutamassa.

  VastaaPoista