sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Missä aurinko luuraa?Yskä-sydeemi vain jatkuu. Luulin jo, että se helpottaa, kunnes eilen yskin melkein koko päivän. En tiedä aiheuttiko tyttären hajuvesi tämän. Se ei kyllä haissut nenääni mitenkään. Mutta en keksi muuta selitystä,koska sen jälkeen yskintä alkoi ja kurkussa oli joku "pölypallonen"


Verhon alkumetrit

Käsityörintamalla on ollut hiljaisempaa. Tein yhden pesimen saippualle, annoin sen lahjaksi. Yksi laukku on melkein valmis, vuori puuttuu ja pitää korjata hihnan kiinnitys. Se tuli vahingossa väärälle siis oikealle puolelle.  Verho-projekti alkoi ja samoiten matto tai joku muu. Verhoa teen puro-batik-langasta ja mattoa kaksinkertaisesta samos-langasta. 
Saippuapesin

Matto tai sitten joku muu

Ostin tyttärelleni valmistujaislahjaksi mm. pussilakanan ja siitä jäi sopiva pahvinpalanen uutta kirjasta varten.
Eli sisään vain paperit ja ne kiinni narulla. Päällystin etu- ja takakannen vanhan kalenterin kuvilla. Sisäkannet päällystetty muilla kivoilla ja näteillä kuvilla. Etukanteen tulee vielä mitä vihkonen on syönnyt eli mitä se sisältää. Ajatuksena on täyttää vihko ideoilla ja ohjeilla kaikkea mitä voi virkata, neuloa, tuunata ja rakentaa.
Etukansi

Takakansi

Mainitsin, että ostin tyttärelleni valmistujaislahjan. Eli meillä on nyt tarjoilija. Ei meinattu saada juhlia mihinkään, kun hän on niin töissä kaikki viikonloput. Ensi tiistaina meillä sitten juhlitaan pienet juhlat. Visio on tarjoilusta, kakusta ja muusta. Huomenna töitten jälkeen koristelen kakun. Laitan sitten kuvan tänne, kun saan sen valmiiksi. Toivottavasti visioni onnistuu!

Lukemistakin olen yrittänyt harrastaa. Sain luettua kolme Liza Marklundin kirjaa, Paratiisi, Primetime ja Punainen susi. Nämä kirjat pitää lukea oikeassa järjestyksessä, kertovat naistoimittajasta ja hänen vainustaan löytää ratkaisut erilaisiin rikoksiin. Nyt olen lukemassa toista ruotsalaista dekkarikirjaa eli Henning Manningin Valkoinen naarasleijona. Alussa kiinteistövälittäjä Louise eksyy väärään paikkaan ja hänet ammutaan. Kurt Wallander lähtee selvittämään tätä. Olen nyt siinä vaiheessa, että Louise on löydetty kaivosta ja Kurt on ymmällään. Luen kirjoja aina ennen nukkumaanmenoa. Jos olisi se kaivattu aurinko paistanut, niin olisin jo pidemmällä.

Ostin myös itselleni uudet kengät, joita kävin kokeilemassa muutaman kerran. Ja nyt ne ovat minun! Vaikka korkoa on enemmän kuin normaalisti, ei näillä ole paha kävellä. Päkiän alla on myös paksuutta, joten tuo ero päkiän ja kantapään välillä ei ole niin iso, että jalat puutuisivat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti