torstai 4. heinäkuuta 2013

Mä olen niiiiiiiiiiiiiiiiin lomalla!

Ensimmäinen lomaviikko on melkein lopuillaan. Aurinko paistaa ulkona. Alkuviikko olikin sateinen, mutta aloitin loputtoman urakan eli varaston siivous/tyhjennyksen. Purin yhden vanhan tietokonenäytön. Sisältä löytyi mm. kuparilankaa. Ja muutama muukin kivan näköinen osanen koruksi lienee taipuvat.


Kirpparillakin ehdin käymään pitkästä aikaa. Löysin uudet verhot, keittiöön ne laitoin.  Hieman leveys oli nippanappa. Hitsi, kun meidän kaikki ikkunat (ainakin keittiön ja olohuoneen) ovat niin leveitä, ettei tahdo oikein löytää verhoja. Muutama kirja (Agatha Christien Salomonin tuomio, Anna Karenina, Tuulen viemää ja Ernest Hemingwayn Kirjava satama) löysi mukaani. Tytölle löysin muutaman kesäpuseron, hameen ja housut. Itselleni pari puseroa. Pari sinistä säilytyspurkkia, vetoketjuja, jotta saan tehtyä esim. laukun tai koruja niistä.



Virkkausrintamalla on ollut jotain. Tein muutaman patalapun tai pannunalusen. Nämä tulevat sukujuhlien arvonnan palkinnoksi. Tein myös pari pesusientä sinne.


Teepannu sai uuden "päällisen". Ihan kiva, ainakin omasta mielestäni.


Eilen opettelin uuden virkkausohjeen,  Tähtikuvio. Todella helppo tehdä ja tästä saa tehtyä mitä vain. Tein vasta yhden mallitilkun. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti