sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulu on ohi, uutta vuotta odotellaan!


Joulu oli ja meni. Sateisena ja ilman lunta. Mikä ei tietenkään ole mukavaa. Vaikka en nykyisin kylmästä tykkää, jouluna pitää olla lunta ja pientä pakkasta. Nyt vain oltiin sisätiloissa. Ei tee ulkonakaan olla, ainakaan kovin kauaa. Olen siis katsellut telkkaria tai areenasta Ihana Elisan-jaksoja samalla virkaten tiskirättejä. Laitan kuvaa, kun olen saanut tiskirätit pääteltyä. Muutaman pesimenkin tein akryylilangasta. Se on hyvä keraamisen lieden pesijä. Näitäkään ei ole koskaan liikaa, kuten ei pannulappujakaan. Naapurista pitäisi hakea pilttipurkkien kansia, saisin tehtyä pannunalusia lisää. 


Ostin silikonisen munapaistovehkeen. Mikä lie oikea nimi tälle? Mukavan näköisiä munia tuli. Toinen oli tähden muotoinen, se hieman "vuoti" reunoista. Ei tullut niin hyvän näköistä kuin tästä sydämen muotoisesta. 

Mukavaa uuden vuoden vaihdetta! Vuosi 2013 on hujahtanut tosi nopeasti. Lue: liian nopeasti.


2 kommenttia:

  1. Kiitos kauniista kommentistasi ♥
    Kiva kun tykkäät töistäni. Meillä jokaisella on joku vahvuus ja se on hyvä että ollaan erilaisia. Mutta oli kiva lukea, että olet innostunut käsitöitä ♥
    Oikein hyvää alkavaa vuotta 2014 !

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin mukavaa vuotta 2014. Se on totta, että ollaan erilaisia ja vahvuuksia on erilaisia. Ei tulisi mitään, jos kaikki olisi samanlaisia kuin minä olen :)

    VastaaPoista