maanantai 16. joulukuuta 2013

Seija-myrsky oli ja meni. Onneksi tällä kertaa sähköt säilyivät. Viimeksi olivat reilu vuorokauden poissa.

Sain tehtyä toisenkin lampunvarjostimen samoilla väreillä kuin aikaisemmankin. Mutta ongelmana on nyt se, etten saa sitä laitettua paikoilleen. Piuhan "mökkylä" on liian iso varjostimen "reikään". Yritin tänään kaupassa katsella piuhaa, jossa pienempi "mökkylä" mutta ei löytynyt. Vain irtonaisia "mökkylöitä". En vielä ostannut, ennen kuin tsekkaan, että sen voi johtoon vaihtaa. Joten varjostin ei vielä omassa tehtävässään. Ensin oli siis ihan prinsessa-aiheinen varjostin, joka ei nyt ihan tuollaisena kelvannut huoneeseen.Viikonloppuna katselin muutaman jakson Ihana Elisa-sarjan osia. Sarja tuli aikoinaan telkkarista, mutta en ehtinyt katsomaan ihan alusta. Mutta, nyt näen kaikki jaksot alusta alkaen, kiitos Yle Areenan. Samalla kun katsoin jaksoja, virkkailinpa muutaman patalapun.

Sunnuntaina mietin, mitä voisin tehdä. Nopeasti ja helposti. Neiti 10vee oli lähdössä kaverinsa synttäreille ja yht ' äkkiä se hiipi ja ideasta toimeen. Otin tölkin klipsun ja lankaa sekä virkkuukoukun. Lopputuloksen näet kuvassa. Kevyet pitää. No, enhän malttanut olla tekemättä useampia. Ehkäpä päätyy joulupukin pakettiinkin muutama. Keskiviikkona on toiset kymppisynttärit, ei muuta kuin tekemään uudet korvikset.
Ensimmäiset
synttärilahja


Sää on ollut oikullinen. Ensin sataa lunta, on pakkasta, sitten lauhtuu, sataa vettä, myrskyää. Näitä taitaa olla sitten vuoronperään. Nyt on taasen odotettavissa tuulta huomiselle. Itseasiassa on jo alkanut tuulla reippaanlaisesti. Välillä kuulee sen selvästi, vaikka tv on päällä.

Tänään oli Jyväskylässä pommiuhka, Seppälän Prismassa. Keski-ikäinen mies pidätettiin, pommia ei löydetty. Mielipuolista ja tyhmää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti