sunnuntai 16. elokuuta 2009

Sateinen sunnuntai kääntyi aurinkoiseksi sunnuntaiksi

Varkain tuo aurinko tuli näkyviin. Olen ollut työn touhussa, kirjat pois hyllyistä ja inventoin. Olen aikonut hävittää muutaman kirjan. Mulla on nyt 1054 kirjaa kotona. Kymmenkunta kirjaa löytyy vielä varastosta. Joten onhan noita. Huoneen lattialla on kirjakasoja, jotka pitäisi katsoa läpi ja päättää mistä kirjoista voisin luopua.
Aamusta satoi vettä, niin satoi kyllä iltapäivälläkin. Nyt kello on kymmentä vailla 6, ja aurinko paistaa. Missähän välissä tämä on tapahtunut.
Äsken orava peitti nurmikkoon jotain, oisko ollut käpy, kaivoi ja peitti sen ja sitten hullun lailla nuuski ympäriinsä. Olikohan oravalla jotain hukassa.

Eilen oli hieman hankala päivä. Piti lähteä Puttaalle keräämään mustat viinimarjat, mutta ei tullut lähdöstä mitään. Huimasi ja päässä heitti. Olin koko päivän sohvalla, nukuin, väsytti ihan kamalasti. Menin vielä yhdeksältä illalla nukkumaan. Tänään on ollut ihan toinen päivä. Ihme juttu. Mikä tuolla päässä heittää? Vai johtuneeko jostain muusta?
Nyt lähden valmistautumaan elokuvan katseluun. Kuudelta alkaa Jättiläinen. James Dean ja Elisabeth Taylor elokuva. Jos vielä löytyisi jostain pari palaa suklaata niin olisipa kiva katsella kuvaa.

Laitan tähän vielä pari kuvaa, joista näkee sen miten elokuussakin voi sataa rakeita. Vettä tuli melkein vaakatasossa ja kovaa. Sitten tuli rakeita, tuuli kovasti. Rakeitten koon näkee paremmin tuossa Viivin herneruukussa.

1 kommentti: