keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Eskari/päiväkoti keväjuhlat

Tänään sateisena ja kylmänä keskiviikkona vietimme kevätjuhlia Kintauden koululla. Eskarit, 19 kpl, ja loput päiväkotilaiset lauloivat ja esittivät hyvät ohjelmat.Oli ukko Jöllikkää, sammakkoa, muurahaisia, keijuja, intiaaneja ja hevosia...
Eskarilaiset saivat kunniakirjan käydystä eskarivuodesta sekä samettiruusun ja halauksen vielä päälle. Kyllä silmäkulma kostui... Ja harmi vain, että ähersin kameran kanssa ja tärkein kuva jäi ottamatta. Eli eskarilaisen käynti todistuksen haussa. Voihan rähmä!

Auto oli tänään vuosihuollossa, samalla ilmastoinnin huolto ja maksoi maltaita.... Mikä nimipäivälahja tulikaan... Mutta uutta huoltoa odotellessa.. mies kertoi, että pitäisi henkisesti alkaa valmistautua eli se mikä on siinä keulassa, joku syyläri tai jotain.. Minä autojen ammattilainen, en enää muista mitä hää sanoi... Sanoi, että kun tulee oikein hikisen kuuma päivä se voi paukahtaa.
No ei muuta kuin pitää sekin kuntoon laittaa.

Euroviisuja eilen yritin kattella. Heräsin, kun 9. biisi alkoi. Sitten taas nukahdin. Mutta loppuhuipennus tuli nähtyä, ja todettua, että Suomi ei päässyt finaaliin. Mutta mitkä maat sinne taas pääsi. No muutama oli ehkä ansaittuakin... No huomenna taas toinen semifinaali ja lauantaina sitten varsinainen finaali. Saas nähdä mikä maa ja mikä biisi voittaa. Eihän tuolla oikein ole mitään nyt ylitse muiden. Ei niinkuin viime vuonna Fairytale....

Mutta nyt on lähdettävä maistamaan meidän "MarjaTyrnin" torttua... Onkohan hän käyttänyt kostukkeena munaa? Sitten ei muuta kuin Suut makiaksi.

2 kommenttia:

  1. Nuo on kauheita tilaisuuksia nuo lasten juhlat, aina saa olla tippa linssissä kun eesitykset on niin liikuttavia. Meillä se on edessä reilun viikon päästä.
    Onnittelut nimipäivän johdosta, tosin lahja olisi voinut olla jotain muutakin, mutta autoista ei useinkaan ole muuta kuin harmia ja etenkin kuluja. Tosin ilmankaan ei pärjää..

    VastaaPoista
  2. Se on toi peltilehmä ihmeen tarpeellinen, toki ilman sitäkin pärjää, jos osaa... Ja minä en osaa. En ole ikinä oikein ollut aikatauluihin osannut sitoutua, siis puhun nyt linja-auton aikatauluihin....

    VastaaPoista