sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Terassiaika on avattu


On ollut todella lämmintä. Ihan hellelukemia. Kivaa!!!!
Aurinko paistaa ja on todella ihanaa olla ulkona. Avattiin terassi kotona lauantaina, eli eilen. Tehtiin grilliruokaa; peruna, sipuli, kasvisnyytit ja makkaraa sekä salaatti. Jälkiruoaksi oli jäätelöä marjojen kera. Ja oli maistuvaa ja oli mukava istua ja syödä jädeä kun aurinko pastoi.
Laitoimme myös Viivin mökin terassille orvokit. Löytyi ihanat kukkaruukut Taloustalosta. Väreinä oli vaaleanpunainen, sininen, mutta Viivi tykästyi noihin vihreisiin. Nyt kun keksisin miten saisin ne vielä tuohon kaiteeseen kiinni, etteivät putoa lapsen leikin touhussa. Täytyy katsoa onko jotain rautalanka tms sydeemiä, jolla laittaisi ne vaikka roikkumaan.... Katsotaan miten ne nyt siihen sitten tulevat olemaan.

Meillä oli tarkoitus tänään ajella Puttaalle, mutta eipä lähdettykään. Autossa ei toimi ilmastointi. Eilen kävin monessa paikassa kyselemässä, mutta olivat kiinni. Ei auta kuin maanantai aamulla mennä kahdeksan jälkeen, jotta saa ainetta koneeseen. Jospa sitten olisi kivempi ajella autolla. Perjantaina auto oli päivän auringossa ja olipa lämmintä ajella kotiin....

2 kommenttia:

  1. Oliko avajaisissa tanssit?Hienot ruukut ja kukat!!

    VastaaPoista
  2. Tanssit jäi nyt tanssimatta.... Ehkä seuraavalla kerralla..

    VastaaPoista