perjantai 28. toukokuuta 2010

Sikapiikki iskettiin aamulla käsivarteen

Käytin aamulla 6veetä rokotuksessa, jäi saamatta 6 vuotis neuvolassa viime syksynä... Ja niihän siinä kävi, että mun käsivarsi jäi myös piikin alle. Koko päivänä en tiennyt mitään, mutta puoli viiden jälkeen lähdin töistä ajamaan kotiin, tunsin, että piikin kohta on hellä ja arka.
Koko illan on ollut kylmä. Hieman särkee myös muita jäseniä, tuleeko kuumetta???? No täytyy ottaa särkylääke, niin saa ainakin nukuttua yön.
15vee on Pettuvedellä, sanoi lähtevänsä yönuoppariin. I hope sellainen on siellä, ettei äitiä vedetetä kuus-nolla.....

Tänään piti sitten tehdä vohveleita. 6vee on niitä pyytänyt jo kolme iltaa. Mutta kylläpä ne vain on hyviä mansikoitten ja jäätelön kanssa. Ja miten ne nyt oli niin rapsakoita?
Viikonloppuna pitäisi käydä kaupassa, ruokaa ja itselleni jokin vaatetus yo-juhliin. Ja sitten pitäisi pestä ikkunoita.... Voihan räkä, miten se on vastenmielinen juttu ja onhan se yksi tapa saada kätensä kipeiksi. Piikki on muuten vasemmassa, joten se ei edes anna minkäänlaista alibia olla pesemättä ikkunoita. Ja joskushan ne on pestävä...

3 kommenttia:

  1. Meillä ikkunoiden pesu hoitui tänä keväänä kun 5-luokkalaisilla oli taksvärkki.. Olin muuten tyytyväinen moisesta päivästä ja ikkunat ovat puhtaat ;)

    VastaaPoista
  2. Kaikki ikkunat, paitsi Heinin ja Leevin on pesty. Pitää ensin odottaa että pääsee ikkunan lähelle....

    VastaaPoista