tiistai 9. lokakuuta 2012

9 vee juhlat vietetty

Viikonloppuna vietettiin minun juniorini 9 vuotis synttäreitä. Miten tuo aika meneekin niin nopsaan? Äidin pikkutyttö on nyt äidin isompi tyttö. Pituutta on tullut hurjasti ja tehdään jo ison tytön juttuja. Tarjolla oli täytekakkua, suklaamuffinseja, korvapuusteja, sipsejä, karkkia, nakkia, lihapullia, kurkkua ja viinirypäleitä. Juomana limsaa. Lahjoja tuli ja kaikesta tykättiin. mm. Robinin uusin levy ja kirja (ilmestyivät 5.päivä) villasukat, vilkkuva pommpupallo, lapaset, talvilakki, värikyniä useampiakin.... Lauantaina leivottiin ja sunnuntaina juhlittiin. Ensin tuli kaverit ja sitten "aikuiset". Ja tottakai äiti oli ihan poikki...Harmittaa niin kovasti, että tämä syksykin on niin sateinen. Kesä oli sateinen. Toivottavasti talvi ei ole. Kaino toiveeni! On niin väsyttävää, kun aina sataa. Muutama aurinko päivä on ollut ja miten ihana ruska onkaan tänä syksynä ollut. Näitä päiviä lisää. Talvirenkaat pitäisi hankkia. Mistähän saisin edulliset, mutta hyvät.

Tämä loppuvuosi on konserttien aikaa. On Kultakuumetta, Nightwishia, 69 Eyesia, Yötä. Finnhits-jamit, jossa esiintyy Virve, Eini, Frederik, Danny ja Tapani Kansa. Näistä en ole livenä nähnyt kuin Frederikin. Näistä tulen kertomaan myöhemmin lisää.

Nyt odottelen esikoiseni ja hänen poikakaverinsa käyntiä. Eivät päässyt sunnuntaina 9vee-juhliin, joten tulevat tänään. Takassa on tuli, ja sauna on laitettu lämpiämään. Mukavaa viikonalkua lukijoille! Töitä on vielä kolme aamua ja sitten alkaa syysloma! JIPPII!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti