keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Syksyn viemää


Nukahtanut kivimies!


Kiviperhettä

   Eilen teimme sadekuurojen välissä 
   metsäretken. Kuvattiin muutama  
   hauska kuva. 
   Mielikuvituksen kun laittaa 
   liikkeelle....Tänään oli vuorossa ilmastointihuolto, ensimmäisen kerran 14 vuoteen. Oli hieman pölyä jne. Nämä nuoret miehet voivat tulla toistekin. Ovella kättelivät ja kertoivat omat nimet. Olivat erittäin kohteliaita ja hyvä tapaisia. Toinen heistä irrotti kolme lamppua katosta, kun ei sinne tahdo millään ylettyä. Nyt osaan ostaa oikeat halogeenit.
Alla olevassa kuvassa on syksyn ensimmäiseni eli kaulahuivi. Ajattelin vielä tehdä ainakin kaksi...
Saippuapesupussukat
Kaulahuivi

Tossukat


Löysin netistä Saippuapesupussukka-ohjeen. Tein niitä sitten kolme, yhteen löytyi saippua sisään. Tämä on erittäin nopea ja helppo tehdä. Siitä sitten ideoin tossukat, jotka tuossa toisessa kuvassa. Näitä on sitten ehkäpä luvassa pukinpakettiin, joten sinä joka tätä luet ja luulet saavasi tuollaisen, ole yllättynyt, KIITOS!

Vettä on satanut tänäänkin. Eilen illalla ja yöllä oli ihan myrskyä. Tuuli ihan mahdottomasti ja satoi. Tämä syksy on ollut tosi sateinen, jäi taas nurmikko ajamatta, pitkää heinää jää lumen alle. Ei voi mitään, kun aina satoi ja ei sitä yksinkertaisesti ehtinyt ajamaan. Mutta minkäs säälle voi. 

Ja toinen mille en voi yhtään mitään on tämä tekstin asettelu. Monestikohan sitä olen yrittänyt, ja yrittämiseksi se nyt vain jää, fiksailla vaikka miten. Voihan räkä! Eli paras vaihtoehto on se, että kirjoita teksti ensin ja lisää kuvat jälkeenpäin, eikä toisin päin, kuten nyt tein. Jospa tästä selvän saisi.  Niin kaikki näyttää hienolta kun teen tätä, mutta kun esikatselen.... Mitenkähän näyttää julkaisun jälkeen?

2 kommenttia:

  1. Kiitos. Noita värkkää tosi nopeasti, nyt kun vauhtiin on päästy.

    VastaaPoista