sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Katsotaan Tanssii tähtien kanssa. Ristomatti on Kanki-Kankkosesta vielä kankeampi...
Tyttären kameran tyhjennys meneillään. Neiti on ottanut muutaman kuvan ja videon.


Laitan tähän kuvan pesu"pallerosta". Sen tekeminen on kyllä ollut murhetta ja tuskaa. Ei sitten ole kovin helppoa. Videokuvaa on katsottu youtubesta olan takaa. Alkuperäinen ohje englanninkielinen, sitä on tulkittu kahteen naiseen ja mietitty miten ohje menee. kirjallinen ohje
No videosta oli tosi paljon apua.  Spiral scrubbie Sitä piti kyllä katsoa moneen kertaan ja eestaas.
Tuosta kuvasta näkee heti mikä onnistui ja mitkä eivät niin hyvin onnistuneet. Jätän tämän nyt hautumaan. Otan ohjeen esiin jonkun ajan päästä. Jospa se siitä.

Paistoin vohveleita. Makutuomarini sanoi, että hyviä tuli. On maistellut niitä sokerilla ja kermavaahdolla sekä ilman mitään makuja. Itse laitoin mansikkaa.

Aamupäivällä tein sukututkimusta. Luin kirjaa Keitelepohjan ja Löytänän kylistä. Kirjassa on mainittu talojen asukkaat ja niitten lukeminen ja sukutietoihini vieminen ei sitten olekaan nopea juttu. Välillä pitää käydä katsomassa rippikirjoja. Neljän tunnin aikana sain "luettua" neljä sivua. Saisikohan tuon kirjan ostettua itselleen? Mutta täytyy jatkaa sitä vaikka pari taloa illassa.

Illalla tulee vielä Borgiat, maan ja taivaan valtiaat-sarjan jakso. Jeremy Irons on mahtava paavina.

3 kommenttia:

  1. Hienostihan ne sit onnistui. Onneksi on tuo netti et voi neuvoa kattoo sieltä, ku ei kahdetkaan järkeilyt auttaneet asiaa ;)

    VastaaPoista
  2. Mutta kyllä piti purkaa ja purkaa... Niin onneksi on netti ja onneksi on ystävällisiä ihmisiä, jotka ovat vielä kuvanneet ohjeet...
    Katsotaan nyt saanko tehtyä noita lisää!

    VastaaPoista