lauantai 22. syyskuuta 2012

Aika vain vierii eteenpäin!

Tämä viikko on hujahtanut nopeasti ohi. Sateinen viikko on ollut. Eilen aamulla töihin ajellessa harmittelin, kun kamera jäi taas kotiin. Taivas oli aivan upean näköinen. Se on ollut koko kesän upea. Mitä pilviä on näkynyt taivaalla ja niitä on ollut paljon. Välillä on ollut iso hattarapilvi sitten kirkas taivas ja sitten tumma pilvi.

Eilen aamulla oli punaista pilvien lomassa. Lähestyin Keljon paloasemaa ja tämän takaa tuli aivan ihanan kirkkaan keltainen kohta. Samoin se näkyi lähestyessäni Lutakon risteystä, Halssilan ja Jyskän takaa. En muista että olisin nähnyt tuon keltaista väriä taivaalla koskaan.

Sienireissuja ei tänä syksynä ole tullut juurikaan tehtyä. Ihan tuossa tien toisella puolen olen yhden kerran käynyt. Kuivattuja sieniä on vielä jäljellä, joten ei nyt niin pakko sienimetsään ole edes mennäkään. Toisaalta voisihan sitä vain menneä kävelemään ja nauttimaan syksyisestä maisemasta.

Eilen vein tytön viikonlopun viettoon. Tämä on kerran kuussa tapahtuva, äidille hengähdystauko. Lapsi tykkää ja äitikin on alkanut odottamaan omaa viikonloppuaan. Nyt on ollut vasta ensimmäisiä viikonloppuja, että odotan tätä, vaikka näitä on kohta vuoden verran jo ollutkin. Mihin ihmeeseen se aika häviää? Vanhin lapseni on asunut jo reilu pari vuotta pois kotoa, keskimmäinen tulee aikuiseksi, hänellä on kutsunnatkin edessä ja juniori täyttää 9 vee. Äitihän ei vanhene, kuin numeroissa, muuten nuortuu. Heheh..
Muutama vuosi eteenpäin ja näitä "omia viikonloppuja" on ehkäpä liikaakin, no sen näkee sitten aikanaan.

Ostin eilen kaksi cd-levyä. Nickelbackin ja Sturm und Drungin uusimmat. Kuunneltu on nyt molemmat pari kertaa ja tykkään.

Kahden viikon päästä vietetään 9 vuotis-synttäreitä ja reilun kuukauden päästä on sitten pojan 18 vuotispäivät. Tytär on jo tilannut cupcaket. Niitä pitää sitten värkätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti