tiistai 18. syyskuuta 2012

Viikonlopun reissu!

Lauantaina lähdin tyttäreni kanssa ajelemaan kohti pääkaupunkia. Kohteena Pihlajamäki, sisareni luokse. Sunnuntaina oli aivan ihana syyspäivä, aurinko paistoi. Lähdimme Korkeasaareen. Kierroksemme alkoi Kissalaaksossa, jossa kisulit olivat vielä unessa, koska emme niitä juurikaan nähneet. Matkamme jatkui eteenpäin. Nähden matkalla visentit, karhut, kamelit ja villihevoset.

Tytön mielestä aivan ihana!
Pitäisköhän jatkaa matkaa?

Amurinleopardi
       

AmurintiikeriVälillä kävimme kahvilla, teellä, trip-mehulla ja maittavilla pullilla ja leivoksilla. Kävimme katsomassa myös miten laiskiainen lähti nukkumapaikastaan syömään. Ei sitten yhtään hitaammin voinut siirtyä. Muutama nokonen piti ottaa matkalla salaattiastialle. 
Ennen poislähtöämme menimme vielä Kissalaaksoon. Urosleijona makasi auringossa. Naiset olivat "piilossa". Yksi tiikereistä makasi ikkunan vieressä selällään. Näytti ihan isolta kissalta, jota olisi ollut ihana helliä. Toinen tiikeri käveli ikkunoitten vieressä, joten saimme nähdä hänet ihan läheltä. Amurintiikerikin tykkäsi "näytellä" itseään, kävellen ikkunan lähellä. Metsiemme tupsukorva eli Ilves antoi myös ottaa kuvia. Harmi vain, ettei nähty lumileopardeja, mutta taisivat hoitaa pikkuisiaan.
Daughtry
 Illalla oli vuorossa aivan mahtava konserttiesitykset. Ajelin Hartwall Areenalle kuuntelemaan Daughtrya ja Nickelbackia. Siis aivan mahtavat yhtyeet ja esitykset. Vaikka tämän päivän Keskisuomalaisessa ei kovin mairittelevaa luettavaa konsertista ollut. Yritin ottaa kuvia, mutta ei tuo mun kamera ole hyvä, eikä nopea ottamaan kuvia.

Nickelbackin laulusolisti
Konsertin jälkeen jonotin autoa Messukeskuksen parkista 50 minuuttia. Koko puljussa oli vain kaksi maksuautomaattia, johon kaikki jonottivat. Jono oli pitkä. Kurkku on sen jälkeen ollut kipeänä.

Maanantaina ajeltiin Lahteen Renkomäkeen ja shoppailtiin Kärkkäisillä. Viivi oli innoissaan, kun ostettiin Biltemasta hyppyruudut! Kärkkäisiltä mukaan tarttui ainakin kahdet farkut ja suklaata. Kotona onnellisesti iltapäivällä. Ihana päästä omaan sänkyyn nukkumaan ja yksin. Tytär oli pikkuisen liikkeessä yön aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti